Δευτέρα 10 Μαρτίου 2025

Νόστιμα και τραγανά τηγανητά θραψαλά με την τέλεια χρυσαφένια κρούστα!!!

ΟΛΑ Τα Μυστικά Για Θράψαλα Τηγανητά Με Τέλεια Τραγανή Κρούστα ❤️

Μάθετε πώς να φτιάξετε τα πιο νόστιμα και τραγανά τηγανητά θραψαλά με την τέλεια χρυσαφένια κρούστα! Ακολουθήστε τη συνταγή και τα μυστικά για να πετύχετε το απόλυτο αποτέλεσμα. Ιδανικό για όλα τα αγαπημένα θαλασσινά πιάτα και για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας!

900 γρ. θράψαλα σε ροδέλες
ανθρακούχο νερό
150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
75 γρ. κορν φλάουρ
αλάτι

Μουλιάζουμε τα θράψαλα σε ανθρακούχο νερό για 30' και τα στεγνώνουμε καλά.

Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το κορν φλάουρ, το αλάτι και πανάρουμε τα θράψαλα.

Ψήνουμε σε τηγάνι με ηλιέλαιο σε δυνατή φωτιά το οποίο έχει φτάσει τους 170 βαθμούς.

Βγάζουμε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=K0RpLBZCK9M