Η πιο αφράτη Παραδοσιακή Καρυδόπιτα που έχεις δοκιμάσει!!! Δεν λασπώνει και το άρωμά της είναι απίστευτο!!!Το τέλειο γλυκό για καφέ μετά το φαγητό !!!
ΥΛΙΚΑ
🔪500 γρ. νερό (2 κούπες)
🔪500 γρ. ζάχαρη (2,5 κούπες)
🔪1 ξυλάκι κανέλα
🔪Φλούδες από 1 πορτοκάλι
🔪1 κ.σ. μέλι
--
🔪5 μέτρια αυγά
🔪200 γρ. ζάχαρη (1 κούπα)
🔪200 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα
🔪120 γρ. σιμιγδάλι ψιλό (3/4 της κούπας)
🔪100 γρ. τριμμένη φρυγανιά (3/4 της κούπας)
🔪16 γρ. μπέικιν πάουντερ (2,5 κ.γ.)
🔪1 κ.γ. κανέλα
🔪1/4 κ.γ. γαρύφαλλο
🔪200 γρ. ηλιέλαιο (1 κούπα)
🔪100 γρ. γάλα (1/2 κούπα)
🔪Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Η εκτέλεση σε βίντεο εδώ -- https://www.youtube.com/watch?v=y3jbF5-czBY
