ΥΛΙΚΑ
2 κιλα χοιρινο κομμενο σε μικρα κομματια
1\2 κούπα λαδι
2 ποτηρια κοκκινο ξηρο κρασι
4 φυλλα δαφνη
2 μπαστουνακια κανελλα
1\2 κουπα κολιανδρο τριμμενο
2 κουτ.σουπας κορν φλαουρ[η αλευρι]
αλατι πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Οταν το μαγειρευετε μοσχομυριζει ολο το σπιτι απο το κολιανδρο κ την κανελλα !!!σε μια κατσαρολα βαζετε το λαδι κ σωταρετε για λιγο το κρεας ριχνετε το κρασι την δαφνη το κολιανδρο το το μισο αλατι πιπερι κ την κανελλα τα μασουρακια,ζεσταινετε κι 3 ποτηρια νερο τα ριχνετε μεσα κι αφηνετε να σιγοβρασει για περιπου μια και μιση ωρα,οταν το τσιμπησετε κι ειναι ενταξει μ ενα πιρουνι .δυναμωνετε την φωτια να φυγει το πολυ ζουμι αν εχει και διαλυετε σε μιση κουπα 2 κουταλιες γεματες κορν φλαουρ και το ριχνετε μεσα στην κατσαρολα να δεσει η σαλτσα με κανα δυο βρασεις ,σερβιρετε σε πιατελα με ρυζι και απο πανω ριχνετε το υπολοιπο κολιανδρο .υπεροχο φαγητο να το φτιαξετε !!