ΥΛΙΚΑ
1 κιλό σνίτσελ
τριμμένη φρυγανιά
αλάτι-πιπέρι,μείγμα γιά κρεατικά
2 αυγά
ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
σε ενα μπώλ σπάω τά αυγά κ τά ανακατεύω,βάζω σ ένα χαρτί ,η σε αλουμινόχαρτο την τριμμένη φρυγανιά [γιατί κολλάει ,να μην πλένω]ρίχνω στα σνίτσελ ολα τα μπαχαρικά και τα πασπαλίζω να πάει παντού ,βουτάω στο αυγό το σνίτσελ κ μετά στην φρυγανιά ,εχω βάλει το τηγάνι να κάψει ελαφρά καί τα τηγανίζω σε μέτρια φωτιά να ψηθούν καλά.ετοιμάζω και το ρυζάκι οπως το έχουμε πεί πολλές φορές καί μιά ωραία σαλατα!!μπορείτε κ με πατάτες τηγανιτές να το συνοδεύσετε!