Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Διάφορα κρεατικά στην λαδόκολα,τζατζίκι,και πατάτες φούρνου με μπέικον !!











ΥΛΙΚΑ
Διάφορα κρέατα,εγώ εδώ έβαλα χοιρινό,καί λίγο μοσχάρι
 [μπορείτε και αρνάκι μαζί] αλατι-πιπέρι
...μουστάρδα λίγη
κομματάκια κεφαλοτύρι
ι ντομάτα κομμένη σε ροδελίτσες΄σκελίδες σκόρδου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
παίρνουμε μια λαδόκολα,τοποθετούμε τα κρέατα μας και ρίχνουμε τό αλατοπίπερο,το τυρί κομμένο κομματάκια,την μουστάρδα΄,και το σκόρδο κομμένο κ διάσπαρτο πάνω στο κρέας και την ντομάτα σε ροδέλες .το τυλίγουμε σφιχτά και το βάζουμε στο ταψάκι και το μυστικό είναι η χαμηλη θερμοκρασία στο φούρνο,το 'εβαλα 5 το απόγευμα στούς 170 βαθμούς και το έβγαλα 11 το βράδυ και ήταν λουκούμι ,εφτιαξα και πατάτες φούρνου με μπέικον ,έκοψα τις πατάτες κυδωνάτες οχι χοντρές καί τις έβαλα στο ταψάκι με αλάτι,πιπέρι,λεμόνι,λαδάκι,ανακατεύω και ψήνω,λίγο πρίν το τέλος  βάζω εδώ κι εκεί πάνω στίς πατάτες το μπέικον κομμένο σε μικρά κομματάκια,καί ξαναψήνουμε γιά 10 λεπτά να πάρει χρώμα και γεύση,γίνονται πολύ νόστιμες καί συνοδεύουν πολύ ωραία το κρέας στήν λαδόκολα!!
ΤΖΑΤΖΙΚΙ
ΥΛΙΚΑ
2 κεσεδάκια γιαούρτι πρόβειο ,1 αγγούρι
ξύδι
λάδι
αλάτι
σκόρδο ΄,οι ποσότητες των υλικών γίνονται ανάλογα πόσο βαρύ τό θέλετε,εγώ έβαλα 4 σκελίδες σκόρδο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ξύνετε το αγγούρι στο τρίφτη καί το στίβετε πάρα πολύ καλά,έχετε βάλει το γιαούρτι σε ένα μπωλ,ρίχνετε και το αγγούρι,το σκόρδο τριμμένο,αλάτι.ξύδι,λάδι άλατι΄λάδι ,κι αρχιζετε να ανακατεύετε,οι ποσότητες των υλικών ανάλογα με το πόση δυνατή γεύση θέλετε να έχει.να το δοκιμάζετε και να σταματήσετε εκεί που σας ικανοποιεί η γεύση !

ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές πατήστε ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ