Μερίδες: 10
Xρόνος: 15' λεπτά
Bαθμός δυσκολίας:Πολύ εύκολη
|
1 λίτρο γάλα με λίγα λιπαρά
1 φυτική σαντιγή [1 κουτάκι ]
2 πακέτα μπισκότα πτί μπέρ ψιλοκομμένα
ινδοκάρυδο
1 πιατελάκι του καφέ ζάχαρη άχνη
1 κομπόστα της αρεσκείας σας σε κομματάκια κομμένη
Χτυπάμε στο μίξερ τα 3 φακελάκια Άνθος με το 1 λίτρο γάλα.
Στην συνέχεια χτυπάμε την σαντιγί και προσθέτουμε την ζάχαρη άχνη μέχρι να στέκεται καλά (2-3 λεπτά)
Ανακατεύουμε τις δυο κρέμες σπάμε τα πτι-μπέρ σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε στο μείγμα. Βάζουμε το μείγμα σ' ένα σχετικά μεγάλο πυρέξ ή σε δυο μικρότερα σκεύη και πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο,
Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και κομματάκια από διάφορα φρούτα όπως φράουλες ή κομπόστα ανανά. Το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει και σερβίρετε.
Γίνεται σε 10 λεπτά κι είναι από τα πιο νόστιμα γλυκά που έχω δοκιμάσει!!!
Σημείωση
Μπορούμε να το φτιάξουμε σε μικρό πυρέξ η φόρμα για να πάρει ύψος και το στολίζουμε με φρέσκες φράουλες!!!
Στην συνέχεια χτυπάμε την σαντιγί και προσθέτουμε την ζάχαρη άχνη μέχρι να στέκεται καλά (2-3 λεπτά)
Ανακατεύουμε τις δυο κρέμες σπάμε τα πτι-μπέρ σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε στο μείγμα. Βάζουμε το μείγμα σ' ένα σχετικά μεγάλο πυρέξ ή σε δυο μικρότερα σκεύη και πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο,
Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και κομματάκια από διάφορα φρούτα όπως φράουλες ή κομπόστα ανανά. Το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει και σερβίρετε.
Γίνεται σε 10 λεπτά κι είναι από τα πιο νόστιμα γλυκά που έχω δοκιμάσει!!!
Σημείωση
Μπορούμε να το φτιάξουμε σε μικρό πυρέξ η φόρμα για να πάρει ύψος και το στολίζουμε με φρέσκες φράουλες!!!