Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Κλασική αγαπημένη ομελέτα.!!!






Για 4 άτομα
6-7 αβγά
αλάτι-πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας νερό
2 κουταλιές της σούπας γάλα εβαπορέ
2 μεγάλες πατάτες
τυρί φέτα τριμμένη με το χέρι 
print
Τηγανίζουμε τις πατάτες'
Χτυπάμε τα αβγά με όλα τα υλικά σε  ένα μπόλ καλά.
Στραγγίζουμε εντελώς το λάδι από τις τηγανισμένες πατάτες οι οποίες βρίσκονται μέσα στο τηγάνι σχεδόν έτοιμές.
Ρίχνουμε το μίγμα πάνω από τις πατάτες κουνώντας το τηγάνι να τις καλύψει εντελώς στην επιφάνεια.
Μόλις ψηθεί η κάτω πλευρά με ένα μεγαλύτερο πιάτο από το μέγεθος του τηγανιού αναποδογυρίζουμε με προσοχή την ομελέτα .
Ψήνετε και σερβίρουμε σε πιατέλα μοιράζοντας  την στα τέσσερα
Την ομελέτα μπορούμε να την εμπλουτίσουμε και  με λουκάνικα,εδώ είναι μία απλή χορταστική ομελέτα.