ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο τορτελίνια Barilla η Misko με γέμιση τυριών
1 Μεγάλο κρεμμύδι κομμένο φετούλες
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
4-5 κλωναράκια μαιντανό
2 κλωνάρια βασιλικό φρέσκο
3-4 κολοκυθάκια κομμένα σε μικρά κομματάκια
1 βαζάκι σάλτσα με βασιλικό Barilla
αλάτι πιπέρι
ελαιόλαδο
τυρί τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και κόβουμε όλα τα λαχανικά
Βάζουμε λάδι στο τηγάνι να είναι βαθύ και σοτάρουμε το κρεμμύδι με τα σκόρδα να μαραθούν ανακατεύοντας
Προσθέτουμε και τα κολοκυθάκια και τον μαιντανό /
Σοτάρουμε να μαραθούν να μαλακώσουν κι αυτά ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα
Αδειάζουμε το βαζάκι με την σάλτσα ανακατεύουμε και προσθέτουμε και ψιλοκομμένο τον βασιλικό και αλατοπίπερο .
Σε λίγα λεπτά προσθέτουμε και αρκετό ζουμάκι από τα τορτελίνια που βράζουν συγχρόνως με την προετοιμασία της σάλτσας όπως αναγράφετε στην συσκευασία ,ανακατεύουμε συχνά μην κολλήσουν για 10 λεπτά περίπου και με μία τρυπητή κουτάλα παίρνουμε τα τορτελίνια αφού έχουν βράσει και τα ρίχνουμε μέσα στην σάλτσα ανακατεύοντας καλά να πάει παντού η σάλτσα .Προσθέτουμε και ζουμάκι από τα τορτελίνια να μην είναι στεγνά.
Αφαιρώντας το τυρί έχουμε νηστίσιμο πιάτο.