Υλικά
3 πακέτα μπισκότα πτί μπέρ [θα περισσέψουν ]
3 κουτάκια κρέμα γάλακτος το μικρό μέγεθος
1 κουτί Μερέντα το μεγάλο μέγεθος και 3 κουταλιές τις σούπας ακόμα [οπότε θα αγοράσουμε 1 μεγάλη συσκευασία και μία μικρή και θα μας περισσέψει ]
1 ζαχαρούχο γάλα Νουνού
2 κουταλιές κοφτές σούπας κοφτές Νές καφέ
1 κουτάκι πουράκια μικρή συσκευασία
Εκτέλεση
Κρέμα
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ τις κρέμες γάλακτος και τις χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να πήξει και να στέκεται να σφίξει
Αμέσως προσθέτουμε σε χαμηλή ταχύτητα το ζαχαρούχο γάλα και την Μερέντα και ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα μπόλ βάζουμε ενάμιση ποτήρι κρύο νερό,ρίχνουμε το Νές καφέ και ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα πυρέξ η πλαστικό ταψάκι περίπου 40 επί 25 τοποθετούμε στην σειρά τα μπισκότα αφού πρώτα τα βουτάμε αστραπιαία στο υλικό με το Νές καφέ .μόλις την γεμίσουμε όλη την επιφάνεια ρίχνουμε από πάνω μία στρώση κρέμα υπολογίζουμε την ποσότητα ώστε να γίνουν 4στρώσεις ,δηλαδή ,μπισκότα ,κρέμα ,μπισκότα κρέμα,μπισκότα κρέμα,μπισκότα και τέλος κρέμα.Τρίβουμε και καλύπτουμμε όλη την επιφάνεια με τα πουράκια .Το σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο [όχι κατάψυξη] τουλάχιστον για 4με 5 ώρες.Κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια και σερβίρουμε.
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ