Μουστοκούλουρα αφράτα. Posted on 18:24by gata Υλικά2 ποτήρια μούστο2 ½ ποτήρια λάδι2 ποτήρια ζάχαρη 2 μπέκιν πάουντερ2 κουταλιές της σούπας κοφτές σόδα1 ποτήρι κρασιού κονιάκ½ κουταλάκι του γλυκού γαρίφαλο 1 ½ κουταλάκι του γλυκού κανέλαΑλεύρι μαλακό όσο πάρουνΕκτέλεσηΣε μία λεκάνη ανακατεύουμε τον μούστο,το λάδι και την ζάχαρη μέχρι να λιώσει λίγο. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά ένα-ένα και στο τέλος το αλεύρι. Φτιάχνουμε μια μαλακή ζύμη να μην κολλάει στα χέρια και την αφήνουμε για μισή ώρα να ξεκουραστεί.Πλάθουμε κουλουράκια σε διάφορα σχήματα της αρέσκειάς μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!! Υ.Γ. Αν θέλουμε την ώρα που θα τα πλάθουμε να τα κυλήσουμε πάνω σε σουσάμι. Γίνονται πολύ ωραία!!!!! Από την κ. Μαρία Ρούπα Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο Facebook