Υλικά |
1 φλυτζάνι μανιτάρια κονσέρβας
1/2 φλυτζάνι βότκα
1 κρέμα γάλακτος 250 γραμ.
2 κοφτές κουταλιές σούπας βούτυρο
μαιντανό ψιλοκομμένο
τυρί τριμμένο
Εκτέλεση
Σε τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο μαζί με τα μανιτάρια ,μαγειρεύουμε για 10 λεπτά γυρνώντας τα .
Προσθέτουμε την βότκα και μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ .
Προσθέτουμε και την κρέμα γάλακτος και 2 κουταλιές σούπας τυρί τριμμένο .ελάχιστο αλάτι -πιπέρι
Σιγομαγειρεύουμε να πήξει η σάλτσα .
Βάζουμε τα τορτελίνια σε μπόλ κι από πάνω ρίχνουμε την σάλτσα ανακατεύουμε και σερβίρουμε με τριμμένο τυράκι και ψιλοκομμένο μαιντανό από πάνω .
Σερβίρονται ζεστά !
Προσθέτουμε την βότκα και μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ .
Προσθέτουμε και την κρέμα γάλακτος και 2 κουταλιές σούπας τυρί τριμμένο .ελάχιστο αλάτι -πιπέρι
Σιγομαγειρεύουμε να πήξει η σάλτσα .
Βάζουμε τα τορτελίνια σε μπόλ κι από πάνω ρίχνουμε την σάλτσα ανακατεύουμε και σερβίρουμε με τριμμένο τυράκι και ψιλοκομμένο μαιντανό από πάνω .
Σερβίρονται ζεστά !