Υλικά
1 πακέτο ζύμη σφολιάτας
Μαρμελάδα τις αρεσκείας μας
λίγο λικέρ
Ζάχαρη άχνη
Για από πάνω στο φούρνισμα
2 κρόκους αυγού αραιωμένο σε λίγο γάλα.
Εκτέλεση
Βάζουμε την μαρμελάδα μας σε ένα κατσαρολάκι και με λίγο λικέρ την αραιώουμε ανακατεύοντας ,να μην βράσει απλά να μην είναι ούτε πολύ σφιχτή,αλλά ούτε πολύ αραιή..
Την αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
Ανοίγουμε με τον πλάστη το φύλο σφολιάτας σε στρογγυλό σχήμα με τον πλάστη,αν δυσκολεύεστε γίνονται και ρολάκια κόβοντας τετράγωνες λωρίδες.
Βάζουμε σε κάθε άκρη όπως δείχνει το σχέδιο από μία κουταλιά τις σούπας μαρμελάδα και τυλίγουμε μέχρι να φτάσουμε στην άκρη .
Τα περνάμε με το πινελάκι από πάνω με το αυγό και το γάλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς προσεκτικά μην αρπάξουν ίσα να ροδίσουν .
Τα βγάζουμε από τον φούρνο και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη .