ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στο μούλτι 1 κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 1 πιπεριά μέτρια Φλωρίνης και τα χτυπάμε πολύ καλά.
Προσθέτουμε 6 ντοματίνα ή 1 μέτρια ντομάτα ,1 αυγό και τρείς κουταλιές βρώμη ,αν θέλετε αντί βρώμης βάζετε η φρυγανιά ή ψωμί αλλά όχι πολύ θέλουμε να έχει την γεύση του κρέατος .
.
.
Ξαναχτυπάμε .
Προσθέτουμε μέσα λίγο λάδι αλάτι πιπέρι πάπρικα γλυκιά κ χτυπάμε ξανά .
Εχουμε τον κιμά σε μπολ 1 κιλό και ρίχνουμε το μείγμα μέσα .
Αν θέλετε να βάλετε μαϊντανό ή δυόσμο τον προσθέτουμε σε αυτό το σημείο και ζυμώνουμε παρα πολύ καλά.
Λαδώνουμε το ταψάκι και πλάθουμε τα μπιφτέκια με λαδωμάνα χέρια τόσο μέγεθος όσο η χούφτα μας κ φουσκωτά μην τα κάνουμε πολύ πλατιά .
.
Αφού τα πλάσουμε όλα κ τα βάλουμε στο ταψί ρίχνουμε λίγο λαδάκι από πάνω σε όλα .
Εντωμεταξύ έχουμε ανάψει τον φούρνο στους 250 βαθμούς να κάψει αέρα πάνω κάτω -έχει σημασία αυτό- και τα ψήνουμε αφήνοντας να αρπάξουν από πάνω και τα γυρίζουμε αμέσως .
Οταν τα γυρίσουμε τα αφήνουμε για 3με 4 λεπτά να πάρουν χρώμα.
.
Φτιάξτε τα και απολαύστε τα !!!Εκτέλεση φωτό από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
womanfromgreece.