1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
μπόλικη τριμμένη καρύδα
λίγο ποτό μαλιμπού η άλλο λικέρ καρύδας
λίγο ρούμι για το βρέξιμο των χεριών στο στρώσιμο,
300 γρ σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη σε μπαίν μαρί με μια κουταλιά σπορέλαιο
50 γρ σοκολάτα λευκή κουβερτούρα λιωμένη σε μπαιν μαρι
Εκτέλεση
Αδειάζετε το γάλα σε μπολ.
Ρίχνετε το μαλιμπού, η άλλο λικέρ καρύδας,ρίχνετε μπόλικη καρύδα να έχετε σφιχτό μείγμα.το αδειάζετε σε ένα τετράγωνο ταψάκι στρωμένο με λαδόχαρτο η μεμβράνη και βάζετε κατάψυξη.
Λιώνετε την κουβερτούρα σε Μπέν μαρί και κάνετε γλάσο
Ρίχνετε μια μια τις παγωμένες μπάρες και βάζετε σε σχάρα να στεγνώσουν.
Λιώνετε και την λευκή κουβερτούρα όλα αυτά σε μπαιν μαρι και με πιρούνι κάνετε γραμμές πάνω από τις μπάρες.
Βάζετε στην συντήρηση και μετά από μία δύο ώρες καταναλώνετε.Καλή επιτυχία.
Συνταγή από Roula's sweet corner