Υλικά
2 1/2 φλιτζάνια θρυμματισμένα μπισκότα της επιλογής σας
1 ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
280 γραμμάρια ψιλοκομμένη λευκή σοκολάτα
1/2 φλιτζάνι σταγόνες σοκολάτας Γιώτης
250 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος λιωμένη για την επικάλυψη
Εκτέλεση
Καλύψτε ένα τετράγωνο ταψί με αλουμινόχαρτο και λαδώστε ελαφρώς .
Θρυμματίστε τα μπισκότα στο μούλτι.
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε σε σιγά-σιγά σε θερμοκρασία την ψιλοκομμένη λευκή σοκολάτα μαζί με το γάλα ζαχαρούχο ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε μαζί τα θρυμματισμένα μπισκότο και το ζαχαρούχο μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Αφήνετε 2 -3 λεπτά το μείγμα και προσθέτετε την ψιλοκομμένη μαύρη σοκολάτα και ανακατεύετε.
Ρίχνετε το μείγμα μέσα στο ταψί και βάζετε στο ψυγείο για 15 λεπτά
Λιώνετε τη σοκολάτα γάλακτος σε μπεν μαρί για την επικάλυψη.
Πλάθετε το μείγμα σε μικρά μπαλάκια με τη βοήθεια ενός κουταλιού και τα ρίχνετε στη λιωμένη σοκολάτα. Βάζετε όλα τα σοκολατάκια σε λαδόκολλα και μετά στο ψυγείο μέχρι να παγώσει η σοκολάτα.
2 1/2 φλιτζάνια θρυμματισμένα μπισκότα της επιλογής σας
1 ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
280 γραμμάρια ψιλοκομμένη λευκή σοκολάτα
1/2 φλιτζάνι σταγόνες σοκολάτας Γιώτης
250 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος λιωμένη για την επικάλυψη
Εκτέλεση
Καλύψτε ένα τετράγωνο ταψί με αλουμινόχαρτο και λαδώστε ελαφρώς .
Θρυμματίστε τα μπισκότα στο μούλτι.
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε σε σιγά-σιγά σε θερμοκρασία την ψιλοκομμένη λευκή σοκολάτα μαζί με το γάλα ζαχαρούχο ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε μαζί τα θρυμματισμένα μπισκότο και το ζαχαρούχο μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Αφήνετε 2 -3 λεπτά το μείγμα και προσθέτετε την ψιλοκομμένη μαύρη σοκολάτα και ανακατεύετε.
Ρίχνετε το μείγμα μέσα στο ταψί και βάζετε στο ψυγείο για 15 λεπτά
Λιώνετε τη σοκολάτα γάλακτος σε μπεν μαρί για την επικάλυψη.
Πλάθετε το μείγμα σε μικρά μπαλάκια με τη βοήθεια ενός κουταλιού και τα ρίχνετε στη λιωμένη σοκολάτα. Βάζετε όλα τα σοκολατάκια σε λαδόκολλα και μετά στο ψυγείο μέχρι να παγώσει η σοκολάτα.