2 πακέτα τορτελίνια Μίσκο με 4 τυριά
1 κρέμα γάλακτος 200 γραμμαρίων
2 φλυτζάνια του τσαγιού τυρί τριμμένο ένταμ
1 φλυτζάνια του τσαγιού τυρί τριμμένο ρεγκάτο
10 φέτες τυρί γκούντα
1 φλυτζάνι του τσαγιού τυρί φέτα τριμμένη σε κομματάκια με το χέρι
λίγο μοσχοκάρυδο
λίγο βούτυρο φυτίνη
Εκτέλεση
Βράζουμε τα τορτελίνια για 15 λεπτά όπως αναγράφετε στην συσκευασία .
Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ ταψάκι και τα ρίχνουμε μέσα.
Προσθέτουμε όλα τα τυριά,το μοσχοκάρυδο και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά.
Σκεπάζουμε όλη την επιφάνεια με τις φέτες τυριού γκούντα και βάζουμε λίγο βούτυρο φυτίνη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει και να λιώσουν τα τυιά.Πραγματικά φανταστικό !!!Καλή επιτυχία και καλή όρεξη !!!
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ