6 αυγά
,1 κούπα ζάχαρη
,2 1/2
κούπες αλεύρι,
1 φακ. Μπεικιν ,
2 βανίλιες ,
125 γρ ( μισό Βιτάμ)
μαργαρίνη,
1/2 κούπα τρούφα σοκολάτας.
Σιρόπι:
3 κούπα τσαγιού ζάχαρη ,
3 κούπα τσαγιού
νερό και ξύσμα πορτοκαλιού.
Επικάλυψη :
7 κ σ ζάχαρη ,
125 γρ μαργαρίνη ,
2 κ σ κορν φλάουρ
,4 κ σ κακάο ,
1 ποτήρι νερό ,
1/2 ποτήρι γάλα
Εκτέλεση:
Χτυπάω ζάχαρη και Βιτάμ και Μέτα
ρίχνω και τα υπόλοιπα υλικά.
Ψήνω στους 180.
Μόλις κρυώσει το κέικ το
σιροπιάζω ( αφήνω περίπου 8 λεπτά απ το σημείο βρασμού) με ζεστό σιρόπι