ΥΛΙΚΑ:
1/2 κιλό Φύλλο κρούστας
1 κιλό Πατάτες
Αλάτι
Πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας Δυόσμο ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο για επάλλειψη φύλλων
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε τις πατάτες τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις ξεφλουδίζουμε ,
Τις πολτοποιούμαι με ένα πιρούνι η το μούλτι η μίξερ προσθέτουμε αφού τις βάλουμε σε μπολ΄αλάτι πιπέρι δυόσμος ψιλοκομμένο ωραία είνα να βάλουμε φρέσκο ανακατεύουμε .
Κόβουμε το φύλλο σε λωρίδες και λαδώνουμε το κάθε φύλο ελαφρώς βάζουμε στην άκρη από μία κουταλιά και τυλίγουμε σε τρίγωνο το πατατοπιτάκι.
Βάζουμε λαδόκολλα σε ταψάκι και τα τοποθετούμε στην σειρά .Εχουμε προθερμάνει τον φούρνο στους 180 βαθμούς και αφού τα περάσουμε ελαφρώς από πάνω με λάδι τα ψήνουμε με προσοχή για λίγα λεπτά να ροδοκοκκινίσουν
ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ .