Υλικά
250 γρ. μερέντα
2 αυγά
1/2 κουτ,γλυκού μπέκιν
10 κόφτες κ.σ. φαρίνα απ
12 χαρτάκια για μαφινς
Οδηγίες
Χτυπάμε με το μίξερ τα αυγά με την μερέντα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Μετά ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι και χτυπάμε πάλι μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Μοιράζου
Βλέπουμε ότι είναι έτοιμα όταν βάζουμε το μαχαίρι και η λάμα βγαίνει καθαρή...
Σημείωση
Αν θέλουμε από πάνω πασπαλίζουμε όταν τα βάζουμε στο φούρνο λίγο αμύγδαλο κομμένο και ξεφλουδισμένο,η φιλέ,η γαρνίρουμε με άσπρη σοκολάτα λιωμένη λίγο ,η ότι άλλο σας αρέσει τρούφα,γλάσο αλλά και σκέτα είναι πολύ ωραία.
Συνταγή -- Angela VallianouΗ πολίτικη κουζίνα της Σπυριδούλας