ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε σε μπολ το φαρίν-απ,το γιαούρτι,το σπορέλαιο,το τυρί,το αυγό και τη ζάχαρη με το αλάτι και ζυμώνουμε
Προσθέτουμε τη φέτα και τα λουκανικάκια και ξαναζυμώνομαι ελαφρά
Πλάθουμε μπαλάκια,(περίπου όσο το μέγεθος από ένα κεφτεδάκι) και τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα
Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν
Μπορείτε ακόμα να βάλετε μέσα μανιτάρι,πιπερίτσες,μέχρι και παστουρμά για πικάντικα γούστα!!
1 φαρίν-απ
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1-2 χούφτες τριμμένο τυρί
1 κεσεδάκι σπορέλαιο
1 αυγό για τη ζύμη
στη μύτη του κουταλιού αλάτι και ελάχιστη ζάχαρη
400-500γρ.φέτα θρυμματισμένη
10-15 μικρά λουκανικάκια Φρανκφούρτης ψιλοκομμένα
1 αυγό για το άλειμμα
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1-2 χούφτες τριμμένο τυρί
1 κεσεδάκι σπορέλαιο
1 αυγό για τη ζύμη
στη μύτη του κουταλιού αλάτι και ελάχιστη ζάχαρη
400-500γρ.φέτα θρυμματισμένη
10-15 μικρά λουκανικάκια Φρανκφούρτης ψιλοκομμένα
1 αυγό για το άλειμμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε σε μπολ το φαρίν-απ,το γιαούρτι,το σπορέλαιο,το τυρί,το αυγό και τη ζάχαρη με το αλάτι και ζυμώνουμε
Προσθέτουμε τη φέτα και τα λουκανικάκια και ξαναζυμώνομαι ελαφρά
Πλάθουμε μπαλάκια,(περίπου όσο το μέγεθος από ένα κεφτεδάκι) και τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα
Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν
Μπορείτε ακόμα να βάλετε μέσα μανιτάρι,πιπερίτσες,μέχρι και παστουρμά για πικάντικα γούστα!!
Συνταγή Zoi Anastasiadou -MAΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ