Πολύ εύκολη λύση και πεντανόστιμη ,που θα λατρέψετε !!
Υλικά
μακαρονάκι κοφτό
Βούτυρο ίσα να καλυφθεί το πυρέξ
Φρυγανιά τριμμένη για πασπάλισμα
Μοτσαρέλα 200 γρ τριμμένη
Παρμεζάνα 200 γρ τριμμένη
150 γρ ψιλοκομμένη Καπνιστή γαλοπούλα
1 κουτάκι μικρή συσκευασία Κρέμα γάλακτος
για την σάλτσα
1 κουταλιά σούπας βούτυρο
Κρεμμύδι 1 μικρό τριμμένο
Σκόρδο 1 σκελίδα τριμμένη
Βασιλικό 1 κουταλάκι γλυκού ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας
Αλάτι - πιπέρι
λίγο νεράκι 1 φλυτζανάκι του καφέ να σοταριστούν για λίγο
Εκτέλεση
Βράζουμε μακαρονάκια σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία τους και τα στραγγίζουμε.
Βράζουμε όλα τα υλικά για την σάλτσα μαζί για 10 λεπτά.
Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ ή ταψί και το πασπαλίζουμε με την τριμμένη φρυγανιά.
Ανακατεύουμε τις βρασμένα μακαρόνια με την σάλτσα, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά (εκτός την κρέμα γάλακτος), τα ανακατεύουμε όλα μαζί κι αδειάζουμε το μείγμα στο πυρέξ πασπαλίζουμε όλη την επιφάνεια με τυρί και τέλος την κρέμα γάλακτος από πάνω ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να κάνει κρούστα ροδοχρυση !
Υλικά
μακαρονάκι κοφτό
Βούτυρο ίσα να καλυφθεί το πυρέξ
Φρυγανιά τριμμένη για πασπάλισμα
Μοτσαρέλα 200 γρ τριμμένη
Παρμεζάνα 200 γρ τριμμένη
150 γρ ψιλοκομμένη Καπνιστή γαλοπούλα
1 κουτάκι μικρή συσκευασία Κρέμα γάλακτος
για την σάλτσα
1 κουταλιά σούπας βούτυρο
Κρεμμύδι 1 μικρό τριμμένο
Σκόρδο 1 σκελίδα τριμμένη
Βασιλικό 1 κουταλάκι γλυκού ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας
Αλάτι - πιπέρι
λίγο νεράκι 1 φλυτζανάκι του καφέ να σοταριστούν για λίγο
Εκτέλεση
Βράζουμε μακαρονάκια σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία τους και τα στραγγίζουμε.
Βράζουμε όλα τα υλικά για την σάλτσα μαζί για 10 λεπτά.
Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ ή ταψί και το πασπαλίζουμε με την τριμμένη φρυγανιά.
Ανακατεύουμε τις βρασμένα μακαρόνια με την σάλτσα, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά (εκτός την κρέμα γάλακτος), τα ανακατεύουμε όλα μαζί κι αδειάζουμε το μείγμα στο πυρέξ πασπαλίζουμε όλη την επιφάνεια με τυρί και τέλος την κρέμα γάλακτος από πάνω ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να κάνει κρούστα ροδοχρυση !