πράσινες πιπεριές κέρατο όσες θέλουμε
ελαιόλαδο
ξίδι
σκορδάκι φετούλες
Εκτέλεση
Πλένουμε πολύ καλά τις πιπεριές κόβουμε τα περιττά κοτσανάκια στρώνουμε χαρτί ψησίματος στο ταψί και ραντίζουτμε με λίγο λάδι
Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν λίγο χρώμα
Αποσύρουμε το ταψί από το φούρνο και όταν κρυώσουν τις ξεφλουδίζουμε .
Διατηρούνται δε και αρκετό διάστημα στο ψυγείο ή μπορούμε να τις τοποθετήσουμε σε γυάλινα βαζάκια στα οποία μέσα βάζουμε τις πιπεριές το σκορδάκι το ξίδι κλείνουμε κι έχουμε ένα υπέροχο ορεκτικό.
Σημ.'
Πολλοί δεν τις ξεφλουδίζουν θέμα γούστου ,
Συνταγή Alexios Nikoloutsopoulos οι Κουζινίστας
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ