ΥΛΙΚΆ
1.5 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι
1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη ,
1 βανίλια
ι κουταλάκι του γλυκού σόδα
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
3 κουταλιές της σούπας κακάο απλό.
1/3 του φλιτζανιού σπορέλαιο
1 κουταλιά τις σούπας άσπρο ξύδι [αν δεν υπάρχει βάζουμε απλό ]
1φλυτζάνι νερό δε θερμοκρασία δωματίου
Οδηγίες
Ανμειγνύεις αλεύρι, ζάχαρη, βανίλια σόδα αλάτι κακάο όλα αυτά καΐλα με ένα αυγογδάρτη.
Και προσθέτεις το σπορέλαιο , το ξύδι και το νερό
Αυτό είναι, τα ανακατεύεις πολύ καλά και το ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς .
Το ταψάκι να μην είναι πολύ μεγάλο, αν είναι στρογγυλό 25 εκατ διάμετρος η φόρμα του κέικ μακρόστενη η τετράγωνο μικρό.
Τέλος πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη άχνη.Καλή επιτυχία!!!
Συνταγή Stella Spinoula-Οι Κουζινίστας
1.5 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι
1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη ,
1 βανίλια
ι κουταλάκι του γλυκού σόδα
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
3 κουταλιές της σούπας κακάο απλό.
1/3 του φλιτζανιού σπορέλαιο
1 κουταλιά τις σούπας άσπρο ξύδι [αν δεν υπάρχει βάζουμε απλό ]
1φλυτζάνι νερό δε θερμοκρασία δωματίου
Οδηγίες
Ανμειγνύεις αλεύρι, ζάχαρη, βανίλια σόδα αλάτι κακάο όλα αυτά καΐλα με ένα αυγογδάρτη.
Και προσθέτεις το σπορέλαιο , το ξύδι και το νερό
Αυτό είναι, τα ανακατεύεις πολύ καλά και το ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς .
Το ταψάκι να μην είναι πολύ μεγάλο, αν είναι στρογγυλό 25 εκατ διάμετρος η φόρμα του κέικ μακρόστενη η τετράγωνο μικρό.
Τέλος πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη άχνη.Καλή επιτυχία!!!
Συνταγή Stella Spinoula-Οι Κουζινίστας