Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Πατατοντοματοσαλάτα! Ολη η νοστιμιά στο πιάτο μας!!!


 Χρώματα ωραία!!


Υλικά ----Οι ποσότητες υλικών ανάλογα τα άτομα που θα φάνε

πατάτες προσπαθήστε να βρείτε Νευροκοπίου είναι γλυκιές κίτρινες και πολύ νόστιμες
ντομάτες
αγγουράκια
πιπεριά πράσινη
κρεμμυδάκια φρέσκα
κρουτόν
μηλόξιδο
αλάτι
ελαιόλαδο
Αν θέλετε προσθέστε ψιλοκομμένο μαιντανό ή ρίγανη 




Βράζουμε τις πατάτες τις στραγγίζουμε κι όταν κρυώσουν τις καθαρίζουμε από τα φλούδια.
Τις κόβουμε πάντα με ένα πιρούνι γιατί κατ αυτόν τον τρόπο η σαλάτα γίνετε πιο ωραία.
Τις βάζουμε σε μπολ κόβουμε όλα τα υλικά που γράφω παραπάνω ψιλοκομμένα τα λαχανικά και τέλος ρίχνουμε το αλάτι το λάδι το μηλόξυδο τα κρουτόν και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε και καλή όρεξη.!!!
Σημείωση
Μπορούμε να προσθέσουμε μέσα ότι μας αρέσει πχ αυγά βραστά σφιχτά κομμένα σε ροδέλες αν δεν την ετοιμάσουμε σε περίοδο νηστείας.
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δείτε περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ