Yλικά
170 γραμ μαργαρίνη
300 γαμ ζάχαρη
400 γραμ. αλεύρι
3 αυγα
60 γραμ κακάο
1 κουτ. γλυκού σόδα
1 κουτ,γλυκού μπέικιν
2 βανίλιες
1και 1/2 φλυτζ γάλα
Σιρόπι
1 φλυτζ νερό
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
Γλάσο
1και 1/2 κουβερτούρα
1/2 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος
Χτυπάμε μαργαρίνη και ζάχαρη να αφρατέψουν και προσθέτουμε μετά τα αυγά.
Ρίχνουμε το γάλα και όλα τα στερεά
Το βάζουμε στο ταψί αφού πρώτα το βουτυρώσουμε και αλευρώσουμε και στον φούρνο
170 βαθμούς ψήσιμο
Ετοιμάζουμε το σιρόπι το ρίχνουμε από πάνω
Ετοιμάζουμε το γλάσο και το ρίχνουμε μετά το σιρόπι που θα έχει κρυώσει πρώτα
Και από πάνωρίχνουμε αν θέλουμε λίγη τρούφα καλο φάγωτο και καλή επιτυχία!!!!
Συνταγή από την φίλη μου Ευγενία Ράπτη