Υλικά
1 κιλό σαρδέλες-
1φλυτζανι ελαιόλαδο-
2 σκελίδες σκόρδο-
2 λεμόνια το χυμό τους-
ρίγανη-
δεντρολίβανο-
αλάτι-πιπέρι-
λίγο ξίδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζετε τις σαρδέλες ,πλένετε καλά τις στραγγίζετε,και τις βάζετε σε ένα ταψί.Ραντίζετε με το ξίδι,και προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά το λάδι,λεμόνι.ρίγανη,δεντρολίβανο,σκόρδο,αλατοπίπερο.Ανακατεύετε ελαφρά και ψήνετε σε ζεστό φούρνο 15’ με 20’ λεπτά στους 180 βαθμούς.Καλή όρεξη !!
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΉ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΈΣ
1 κιλό σαρδέλες-
1φλυτζανι ελαιόλαδο-
2 σκελίδες σκόρδο-
2 λεμόνια το χυμό τους-
ρίγανη-
δεντρολίβανο-
αλάτι-πιπέρι-
λίγο ξίδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζετε τις σαρδέλες ,πλένετε καλά τις στραγγίζετε,και τις βάζετε σε ένα ταψί.Ραντίζετε με το ξίδι,και προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά το λάδι,λεμόνι.ρίγανη,δεντρολίβανο,σκόρδο,αλατοπίπερο.Ανακατεύετε ελαφρά και ψήνετε σε ζεστό φούρνο 15’ με 20’ λεπτά στους 180 βαθμούς.Καλή όρεξη !!
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΉ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΈΣ