Υλικά
Πατάτες ανάλογα το ταψί και η ποσότητα για 2 στρώσεις
Διάφορα τυριά τριμμένα
Διάφορα αλλαντικά ψιλοκομμένα πχ ζαμπόν γαλοπούλα
1 κεσεδάκι μικρό γιαούρτι
100 γραμ τυρί κρέμα
1/2 κούπα τσαγιού γάλα
2 αυγά
αλάτι πιπέρι
Βράζουμε τις πατάτες τις καθαρίζουμε αφού κρυώσουν και τις κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Βάζουμε μία στρώση σε λαδωμένο πυρέξ ή ταψί και αλατοπιπερώνουμε
Από πάνω βάζουμε μία στρώση τυριά και μία στρώση αλλαντικά.
Ξανά πατάτες τυριά αλλαντικά.
Χτυπάμε σε μπολ το κεσεδάκι με το γιαούρτι το τυρί κρέμα το γάλα και τα 2 αυγά και περιχύνουμε το φαγητό μας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 200 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα,'
Καλή επιτυχία !!!
Από την φίλη μου Eva Trianatafilidou
MAΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ