Υλικά
2 Αυγά
1/2 κούπα ζάχαρη
1κουπα γάλα
1/2 κούπα λάδι ελαφρύ
2 κούπες αλεύρι φαρίνα
1φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
Για την επικάλυψη 1κουτί γλάσο σοκολάτας έτοιμο!!
Τι κάνουμε
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη καλά στο μίξερ, ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τέλος το αλεύρι, βουτυρώνουμε ένα τετράγωνο μικρό ταψάκι η ένα τσέρκι και ψήνουμε στους 180 για 50 λεπτά.
Κάνουμε τρύπες από πάνω στο κέικ μας με τον πλάστη μας η με ότι άλλο έχουμε, ζεσταίνουμε απαλά το γλάσο σε ένα κατσαρολάκι, με κουτάλι γεμίζουμε πρώτα μέσα τις τρύπες με την σοκολάτα για να περάσει μέσα και μετά ρίχνουμε το υπόλοιπο από πάνω και το καλύπτουμε όλο.
Πασπαλίζουμε αν θέλουμε με ινδοκάρυδο ή τρούφα σοκολάτας και αφήνουμε να κρυώσει το γλάσο σοκολάτας!!!
Το κέικ αυτό παραμένει υγρό μέσα από την σοκολάτα.
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Συνταγή από την φίλη μου "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".