________________________________
ΥΛΙΚΑ:
1 κουτί 160γρ άνθος αραβοσίτου γευση σοκολάτας(όχι στιγμής)
750ml γάλα εβαπορέ
1100ml νερό
15 κοφτές κουταλιές τής σούπας ζάχαρη
1συσκευασία mini rolls 7day's
Φράουλες
Σιρόπι βύσσινο
(οι ποσότητες κατά προτίμηση)
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:
Ζεσταίνουμε το νερό με το γάλα και την ζάχαρη και κρατάμε μια φλυτζανα απο το νερό να αραιωσουμε το άνθος αραβοσίτου.Μόλις ζεσταθεί το γάλα αποσύρουμε απο την φωτιά και ρίχνουμε το μείγμα της φλυτζανας με την σοκολάτα.Ανακατεύουμε καλά χαμηλώνουμε την φωτιά και μόλις πήξει είναι τέλεια!
Τώρα ρίχνουμε το μισό μείγμα κρέμας σοκολάτας σε φόρμα του κέϊκ το αφήνουμε να κρυώσει για λίγο (περίπου δεκαπέντε λεπτά) και προσθέτουμε τα ρολακια μετά σιγά σιγά ρίχνουμε και την υπόλοιπη κρέμα και βάζουμε ψυγείο για 3ώρες.Ξεφορμαρουμε στολίζουμε με φράουλες και ρίχνουμε το σιρόπι βύσσινο.Καλή επιτυχία !!!
Σελιδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος.