ΨΩΜΙ ΜΠΥΡΑΣ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ
Υλικά:
* 450 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
*330 ml μπύρας
* 150 γρ. φέτα, τριμμένη
*1/3 κούπα ελιές Καλαμών, κομμένες σε φέτες
*1/2 κουτ. γλ. ρίγανη
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 C, και βάζουμε λαδόκολλα σε μακρόστενη φόρμα, 25-12cm.
Σε ένα μπώλ βάζουμε το αλεύρι, προσθέτουμε την μπύρα και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να διαλυθεί εντελώς το αλεύρι .
Ρίχνουμε τις ελιές και τη φέτα την ρίγανη και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν.
Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα και ψήνουμε για 1 ώρα.
Αφήνουμε το ψωμί να κρυώσει καλά πριν ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε .
Τις επόμενες 2 ημέρες το ψωμί μας είναι ακόμη καλύτερο.
Από
My Greekitchen
http://mygreekitchen.gr
Υλικά:
* 450 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
*330 ml μπύρας
* 150 γρ. φέτα, τριμμένη
*1/3 κούπα ελιές Καλαμών, κομμένες σε φέτες
*1/2 κουτ. γλ. ρίγανη
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 C, και βάζουμε λαδόκολλα σε μακρόστενη φόρμα, 25-12cm.
Σε ένα μπώλ βάζουμε το αλεύρι, προσθέτουμε την μπύρα και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να διαλυθεί εντελώς το αλεύρι .
Ρίχνουμε τις ελιές και τη φέτα την ρίγανη και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν.
Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα και ψήνουμε για 1 ώρα.
Αφήνουμε το ψωμί να κρυώσει καλά πριν ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε .
Τις επόμενες 2 ημέρες το ψωμί μας είναι ακόμη καλύτερο.
Από
My Greekitchen
http://mygreekitchen.gr