Υλικά
4 αυγά
4 με 5 ώριμες ντομάτες
1 μεγάλο κρεμμύδι τρυμμένο στο χοντρό μέρος του τρίφτη
1 ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι-λίγη ζάχαρη
λίγη φέτα τριμμένη με το χέρι
Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες .
Εκτέλεση
Βαζουμε για λίγο τις ντομάτες σε νερό που βράζει 3 λεπτάκια αμέσως μετά κάτω από κρύο νερό κι έτσι τις ξεφλουδίζουμε εύκολα !!
Σοτάρουμε 1 μεγάλο κρεμμύδι τις ντομάτες 1 πράσινη πιπεριά
Μαγειρεύουμε μέχρι να φύγουν τα υγρά τους ολα.
Μετα ρίχνουμε λίγο λαδάκι αλάτι πιπέρι ζάχαρη κομμάτια φέτα και 4 αυγά χτυπημένα και μαγειρεύουμε μέχρι να ψηθούν. Σερβίρω πάνω σε πιτες καλαμποκιού.
Φωτεινή Παρασκευοπουλου -"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ