Δοκιμάστε τον κι έτσι !!
Υλικά
1 ποτήρι λάδι
2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό
Εκτέλεση
3 ποτήρια νερό ζάχαρη
4 ποτήρια νερό
1 κουβερτούρα.
Φτιάχνω το σιρόπι το αφήνω να βράσει για 5 λεπτά και προσθέτω την κουβερτούρα να λιώσει.
Σε άλλη κατσαρόλα βάζω το λάδι και το σιμιγδάλι ανακατεύω για 5 με 6 λεπτά να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
Έπειτα ρίχνω το σιρόπι και ανακατεύω ως που να ξεκολλάει από τα τοιχώματα - έτοιμο!!!!!!
Βασω Πολιτακη-"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Υλικά
1 ποτήρι λάδι
2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό
Εκτέλεση
3 ποτήρια νερό ζάχαρη
4 ποτήρια νερό
1 κουβερτούρα.
Φτιάχνω το σιρόπι το αφήνω να βράσει για 5 λεπτά και προσθέτω την κουβερτούρα να λιώσει.
Σε άλλη κατσαρόλα βάζω το λάδι και το σιμιγδάλι ανακατεύω για 5 με 6 λεπτά να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
Έπειτα ρίχνω το σιρόπι και ανακατεύω ως που να ξεκολλάει από τα τοιχώματα - έτοιμο!!!!!!
Βασω Πολιτακη-"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ