Υλικά
300 γραμ πτί μπέρ μπισκότα
150 γραμ βούτυρο
200 γραμ σαντιγί φυτική
1 ζαχαρούχο γάλα
1 εβαπορέ γάλα
1 βανίλια
1 πακέτο γεμιστά μπισκότα Παπαδοπούλου
Θρυμματίζουμε στο μούλτι τα μπισκότα και τα ανακατεύομαι με το λιωμένο βούτυρο.
Το ρίχνουμε και το στρώνουμε ομοιόμορφα σε μία στρογγυλή φόρμα τσέρκι και το τοποθετούμε στην κατάψυξη μέχρι να ετοιμάσουμε τα υπόλοιπα.
Χτυπάμε πρώτα την κρέμα γάλακτος -παγωμένη -να γίνει πηχτή σαντιγί.
Μετά προσθέτουμε το ζαχαρούχο ,το εβαπορέ,και την βανίλια.
Σπάμε σε κομμάτια τα γεμιστά μπισκότα και τα προσθέτουμε ανακατεύοντας μέσα στην κρέμα.
Ρίχνουμε αυτό το μείγμα πάνω από την βάση με τ μπισκότα και το τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Το αφήνουμε 24 ώρες κι όταν το σερβίρουμε με λιωμένη σοκολάτα,ή σιρόπι σοκολάτας με τριμμένα μπισκότα ή ότι άλλο σας αρέσει.Καλή Επιτυχία !!!
Μαρίνα- Αλέξης"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο Facebook