Υλικά
1 πακ. Πέννες τρικολόρε
250 γρ. Ρεγκάτο τριμμένο
250 γρ. Ένταμ τριμμένο
2 Κρέμες γάλακτος μεγάλες
1 κύβο ζυμαρικών
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό, λίγο αλάτι και τον κύβο.
Βράζουμε τα μακαρόνια για 8-9 λεπτά.
Τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε σε ένα ταψί η μεγάλο πυρέξ.
Ανακατεύουμε τις πέννες μαζί με τα τυριά ( τα 3/4. κρατάμε λίγο τυρί για να ρίξουμε στο τέλος) Ρίχνομαι τις κρέμες γάλακτος και πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 30-40 λεπτά.
Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ