Για την ζυμη:
600 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200 ml Γάλα φρέσκο χλιαρό
100 ml Νερό
50 ml ηλιέλαιο
1 φακ. Μαγιά ξηρή
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.γ αλάτι
Για την γεμιση:
Τυρί τριμμένο
Ζαμπόν
Κέτσαπ
Πιπεριές
Λουκάνικο
Βάζουμε σε μια λεκάνη το γάλα, το νερό, το ηλιέλαιο, το μισό αλεύρι, την ζάχαρη, την μαγιά και ανακατεύουμε.
Μετά προσθέτουμε το υπόλοιπο αλεύρι, το αλάτι και ζυμώνουμε.
Η ζύμη μας θα είναι αρκετά μαλακή Ίσως κολλάει λίγο στα χέρια.
Την σκεπάζουμε με πετσέτα και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για μισή ώρα.
Παίρνουμε ένα ταψί, το τοποθετούμε ανάποδα μέσα στον φούρνο και το αφήνουμε για 20 λεπτά περίπου να κάψει καλά στους 180° στον αέρα.
Παίρνουμε την ζύμη και την χωρίζουμε σε 2 κομμάτια, προσπαθούμε όσο μπορούμε να είναι ίδια.
Την απλώνουμε με τα χέρια μας σε μια λαδοκολλα, αλείφουμε κέτσαπ, βάζουμε ζαμπόν, τυρί, πιπεριές και λουκάνικο ή ότι άλλο προτιμάμε.
Ανοίγουμε τον φούρνο και τοποθετούμε την πιτσα πάνω στο καυτό ταψί.
Ψήνουμε περίπου για μισή ώρα.
Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ