Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Κολοκυθάκια τραγανά κ νόστιμα !!!



Τα πιο νόστιμα και τραγανά κολοκυθάκια που έχετε φτιάξει ποτέ που διαρκούν τραγανά μετά και από ώρες!!!

Υλικά
3 κολοκυθάκια
2 λίτρα νερό+3 κτσ αλάτι
250 γρ καλαμποκάλευρο
250 γρ αλεύρι γ.ο.χ
125 γρ ψιλό σιμιγδάλι
2,5 κτσ αλάτι
1 κτγ ρίγανη
1 κτσ πάπρικα
1 λίτρο ηλιέλαιο


English
Ingredients
3 zucchini
2 litre water+3 tbsp salt
250 g fine yellow corn meal
250 g all purpose flour
125 g fine semolina
2,5 tbsp salt
1 tbsp paprika powder
1 tsp oregano
1 litre sunflower oil

German
Zutaten
3 Zucchini
2 Liter Wasser+3 EL salz
250 g feines gelbes Maismehl
250 g Allzweckmehl
125 g feiner Grieß
2,5 EL Salz
1 EL Paprikapulver
1 TL Oregano
1 Liter Sonnenblumenöl


Εκτέλεση
Ξεκινάμε και σε ένα μπολ ρίχνουμε νερό .Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες και τα ρίχνουμε μέσα στο νερό.Προσθέτουμε και το αλάτι και τα αφήνουμε για λίγο μέσα στο νερό.Συνεχίζουμε και σε ένα μακρόστενο πυρέξ ρίχνουμε το καλαμποκάλευρο,το αλεύρι,το σιμιγδάλι,την πάπρικα,την ρίγανη και το αλάτι και τα ανακατεύουμε.Έπειτα στραγγίζουμε τα κολοκυθάκια και τα ρίχνουμε μέσα στο μείγμα που φτιάξαμε.Τα ανακατεύουμε καλά να πάει παντού το μειγμα .Πάνω στην φωτιά τοποθετούμε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε ένα λίτρο ηλιέλαιο.Σε ένα αλλο μπολ βάζουμε νερό και αφού πρώτα βουτύξουμε ένα ένα τα κολοκυθάκια στο νερό τα ρίχνουμε μέσα στο καυτό λάδι για να τα τηγανίσουμε.Σημαντικό(Πρώτα στο νερό και έπειτα στο καυτό λάδι).Τηγανίζουμε τα κολοκυθάκια για περίπου 4-5 λεπτά μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.Τα κολοκυθάκια αφού τα τηγανίσουμε είναι σούπερ τραγανά και το πιο σημαντικό διαρκούν έτσι όσες ώρες και αν περάσουν.Μια φανταστική συνταγή που θα την λατρέψετε!!Καλή σας επιτυχίαΤα πιο νόστιμα και τραγανα κολοκυθάκια που έχετε φτιάξει ποτέ που διαρκούν τραγανά μέτα και από ώρες!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://www.youtube.com/watch?v=gqTOjobpWkA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0Yi4pCV15uDClbGdf_ZH-4Q2YcQVo3B3ppnFkO0vBogp0HJZ4JIhu0qSs