Μπακαλιάρος τραγανός γευστικός απίθανος !!!!
Μπακαλιάρος παστος !!! Τραγανός νόστιμος απίθανος !!!!
Κόβω τον μπακαλιάρο σε κομμάτια από την προηγούμενη μέρα τον βάζω σε λεκάνη με νερό και το αλλάζω ανά 3 ώρες .
Την άλλη μέρα το βάζω στο σουρωτήρι να φύγουν να υγρά του στεγνώνει πολύ ωραία ετοιμάζω το κουρκούτι με μπύρα με νερό μπέικν αλεύρι
Παίρνω τα κομμάτια του μπακαλιάρου τα περνάω πρώτα σε αλεύρι που έχω βάλει λίγο αλάτι και μαυροπιπερο έπειτα στο κουρκούτι και τηγανίζω σε καφτο καλαμποκελαιο τον συνοδεύω.με πουρέ πατάτας βράζω της πατάτες χωρίς τη φλούδα της πατάω με το πιρούνι πρόσθετωνελαιόλαδο μισή σκελίδα σκόρδο ξύδι αλάτι .
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Ευαγγελία Μιχου ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ -ΗΔΕΣ