Καιρό θέλω να φτιάξω αυτό το εύκολο φαγητό, που κρύβει για μένα τόσες εικόνες, τόσες μυρωδιές, στιγμές, αναμνήσεις από την γιαγιά μου την Πόντια !!!
Κρεμμυδοπρασοτήγανο!!!!
Η γιαγιά έφτιαχνε κρεμμυδοτήγανο ή πρασοτήγανο και ήταν και τα δύο πεντανοστιμα.
Εγώ σήμερα έβαλα και κρεμμυδάκια και πράσο.
Είναι πολύ απλή συνταγή.
Φρέσκα κρεμμυδάκια και πράσα ψιλοκομμένα, τα σοτάρω να μάραθουν, προσθέτω ελαχιστο καλαμποκαλευρο, ελάχιστο, να τραβήξει όση υγρασία μένει και ρίχνω 2-3 αυγά χτυπημένα με αλατάκι, πιπεράκι και ψήνω, όπως την ομελέτα, μέχρι να ροδίσει.
Καλή όρεξη !
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Μαρία ΟργαζλήΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ