Τυροπιτάκια με ανθότυρο φανταστικά !!!
Υλικά
500 γρ φύλλο κρούστας
1 κιλό ανθότυρο, λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας αλεύρι,
λίγο αλάτι ( αν είναι ανάλατος ο ανθοτυρος)
Ανακατεύω σε μπολ το μείγμα και κόβω σε λωρίδες το φύλλο κρούστας και φτιάχνω σε τρίγωνα τα πιτάκια.
Τηγανίζω σε ηλιέλαιο και βάζω σε χαρτί κουζίνας μέχρι να ψηθούν όλα.
Σερβίρω με μέλι 🍯 και κανέλα!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Μαρία ΜανιουδάκηΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ