Τα τέλεια Λαχματζουν με το ιδανικό ζυμάρι !!!
Θα εκπλαγείτε με τον εύκολο τρόπο που ανοίγω το καλύτερο ζυμάρι που μπορείτε να φτιάξετε!!!!
Υλικά :
Για το ζυμάρι :
350 γρ αλεύρι γ.ο.χ.
160 ml γάλα (χλιαρό)
80 ml νερό
1 φακελάκι ξηρής μαγιάς
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
.
Για τη σάλτσα κιμά :
700 γρ κιμάς μοσχαρίσιος ή αρνίσιος ή μισό μισό
300 γρ σάλτσα ντομάτας
1 κρεμμύδι
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
3 σκελίδες σκόρδο
1,5 κ.γ. πάπρικα
1 κ.γ. κύμινο
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.γ. ζάχαρη
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
.
Για επικάλυψη :
200 γρ γραβιέρα
Δείτε τον τρόπο εκτέλεσης εδώ...👉 https://youtu.be/vHQk-kjOK6o