Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Λαχματζούν...Θα εκπλαγείτε με τον εύκολο τρόπο που ανοίγω το καλύτερο ζυμάρι!!!


  Τα τέλεια  Λαχματζουν με το ιδανικό ζυμάρι !!!
Θα εκπλαγείτε με τον εύκολο τρόπο που ανοίγω το καλύτερο ζυμάρι που μπορείτε να φτιάξετε!!!!


Υλικά :
Για το ζυμάρι :
350 γρ αλεύρι γ.ο.χ.
160 ml γάλα (χλιαρό)
80 ml νερό
1 φακελάκι ξηρής μαγιάς
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι
3 κ.σ. ελαιόλαδο

.


Για τη σάλτσα κιμά :
700 γρ κιμάς μοσχαρίσιος ή αρνίσιος ή μισό μισό
300 γρ σάλτσα ντομάτας
1 κρεμμύδι
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
3 σκελίδες σκόρδο
1,5 κ.γ. πάπρικα
1 κ.γ. κύμινο
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.γ. ζάχαρη
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο

.



Για επικάλυψη :
200 γρ γραβιέρα

Δείτε τον τρόπο εκτέλεσης εδώ...👉 https://youtu.be/vHQk-kjOK6o