ΥΛΙΚΑ
200 γρ γιαουρτι
100 γρ νερό
1 κ γλ αλάτι
20 γρ μπέικιν
400 γρ αλεύρι γ.ο.χ
200 γρ τυρί φέτα τριμμένη στο χέρι
.
Ανακατεύουμε τα υλικά βαζοντας τα με τη σειρά που είναι γραμμένα, ζυμώνουμε , κάνουμε μπαλάκια ζύμης σε μέγεθος μανταρινιού και τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο, σε μέτρια φωτιά , μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφί χρώμα 🥰
Πριν τα τηγανίσουμε , τα μπαλάκια ζύμης, τα παταμε ελαφρά σε μια αλευρωμενη επιφανεια και με ενα ρολο για ζυμες, για να γινουν σαν πιτακια!!!
Απλά υπέροχα!!!
Εκτέλεση φωτό από κ Sunday LousΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ