Μοσχαράκι πορτοκαλολεμονάτο κ δε μένει τίποτα στο πιάτο !!!
Ένα κιλό μοσχάρι χτένι κομμένο σε κομμάτια αλατοπιπερωνω κ σοτάρω σβήνω με μισό ποτηράκι ουίσκι,¾ κούπας πορτοκάλι,½ ποτηράκι χυμό λεμονιού, λίγο νερό κ βράζω μέχρι να μαλακώσει.
Μετά ρίχνω καρότα τα οποία τα έχω αλατοπιπερωσει σιγοβραζω μέχρι να μείνει με το λαδακι του σερβίρω με πιλαφακι.
Στο ζουμακι πρόσθεσα μια κουταλιά κορν φλαουρ σε ένα κρασοποτηρο νερό κ έδεσα λίγο την σάλτσα.
Eκτέλεση φωτό στνταγή Σούλα Λεβέντη ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ