Ενα απεριτίφ που λατρεύω.!!!
Υλικα:
2 κιλα βυσσινα
1kg ζαχαρη
2 ξυλακια κανελας
5 καρφακια γαρυφαλλο
1 lt κιονακ.
Πλενω και αφαιρω το κουκουτσι απο τα βυσσινα.
Μεσα σ'ενα μεγαλο γυαλινο βαζω τοποθετω σε στρωσεις την ζαχαρη και τα βυσσινα τα ξυλακια κανελας και τα γαρυφαλλα ριχνω το κιονακ σφραγιζω και αφηνω για 40 ημερες στον ηλιο.Ενδιαμεσα ανακεινω το βαζο.
Ενα υπεροχο λικερ με αναμνησεις και αρωματα.
Στην υγεια σας.🍷🍷🍷🍷🍷.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Μαρινα ΜισαηλιδουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ