Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Γιουβαρλάκια !!!



 Γιουβαρλάκια έγιναν υπέροχα με κρεμώδη ζουμάκι!!!

ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στον κιμά έβαλα ένα ξηρό κρεμμύδι τριμμένο μισό καρότο αλάτι πιπέρι ένα αυγό μπόλικο άνηθο ψιλοκομμένο και ρύζι γλασέ πλυμένο τα ανακάτεψα πολύ καλά τα άφησα καμιά ώρα Να φουσκώσει λίγο το ρύζι και μετάστην κατσαρόλα έκοψα Μία πατάτα σε μικρά κυβάκια έριξα νεράκι πιπέρι άσπρο αλάτι και ένα κουταλάκι του γλυκού βούτυρο.

 Βράζουν κανά δεκάλεπτο στην κατσαρόλα νερό με λίγο λάδι και μετά άρχισα να ρίχνω τα Γιουβαρλάκια τα άφησα να βράσουν και μετά έκανα το αυγολέμονο δύο κρόκους αυγού δύο λεμόνια μία κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ .

Τα χτυπάμε καλά και μετά έριξα μία κούπα ζουμάκι να ενσωματωθούν ρίχνουμε το αυγολέμονο στην κατσαρόλα μέχρι τη φωτιά και ανακατεύουμε την κατσαρόλα !

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Eleni Koumoutsakis ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ