Ζυμαρόπιτα Ηπείρου!!! Εύκολη και γρήγορη πιτούλα για όλες τις ώρες!!!!!
1 κούπα γάλα
200 γρ γιαούρτι στραγγιστό
2 αυγά
2 φλ αλέυρι γ.ο.χ
1/2 φλ λάδι
250 γρ φέτα
50 γρ κεφαλοτύρι
Λίγο σιμιγδάλι ψιλό
Πιπέρι λίγο αλάτι ανάλογα το τυρί
Χτυπάω τα αυγά με το γάλα και το γιαούρτι να ανακατευτούν καλά προσθέτω το λάδι λιγο αλατι πιπέρι και τέλος το αλεύρι ανακατέυω να γίνει ένας πηχτός χυλός .
Ρίχνω την μισή φέτα το κεφαλοτύρι και ανακατέυω.
Σε ένα ταψάκι 26×35 εκ βάζω λίγο λάδι πασπαλίζω με 2-3 Κ.σ σιμιγδάλι ψιλό και ρίχνω τον χυλό από επάνω σκορπίζω λίγο ακόμα σιμιγδαλι και την υπόλοιπη φέτα!
Ψηνω σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα 40-45 λεπτά ανάλογα τον φούρνο σας!!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.Αλεξάνδρα Κυριάκη ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ!