Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Μπλακ φόρεστ απίθανο γλυκό !!!


Κυριακή χωρίς γλυκό δεν λέει!     ΜΠΛΑΚ ΦΟΡΕΣΤ ΤΟΥΡΤΑ! ❤️      

ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ και ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

6 αυγα,

130 γρ αλευρι φαριναπ,

30 γρ κακαο,

20 γρ κορν φλαουρ,

170 γρ ζαχαρη,

1 βανιλια!!!      

Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να αφρατεψουν να ασπρισουν να στεκεται το μείγμα!

Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε κοσκινισμενα τα υπολοιπα υλικα σε δοσεις και ανακατευουμε παρα πολυ απαλα με μαριζ!

Βαζουμε λαδοκολα στο ταψι η πυρεξ!

Ριχνουμε το μείγμα απαλα το ισιωνουμε και ψηνουμε στους 200 β προθρ.για 10 λεπτα και στην συνεχεια κατεβαζουμε την θερμοκρασια στους 180 β και ψηνουμε αλλα 25 λεπτα!

Ελέγχουμε με ξυλακι!

Οταν το βγαζουμε το αφηνουμε να κρυωσει και στην συνεχεια το κοβουμε η σε δυο πατους η σε 3!

ΚΡΕΜΑ ΣΑΝΤΙΓΊ:

Χτυπαμε 500 γρ κρεμα γαλακτος φυτικη πληρες με 1 κ.σ.αχνη ζαχαρη!

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:

Βαζουμε τον ενα πατο στο ταψι η πυρεξ!

Σιροπιαζουμε με κουταλι σιροπι βύσσινου!

Βαζουμε σαντιγί και πανω στην σαντιγί γλυκο ψιλοκομμενο βυσσινο!

Ξανα παντεσπανι, σιροπιασμα γλυκο βυσσινο!

Κσι τελος παντεσπανι, σιροπιασμα,σαντιγί και για διακοσμηση τριμμενη σοκολατα και βυσσινο!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.   Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!