Εξαιρετικό,υπέροχο αφράτο Κέικ βουτηγμένο σε σοκολάτα κ καρύδα !!!
Συνταγη Κ.Στελιου Παρλιάρου
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΕΙΚ:
6 αυγα,
200 γραμμαρια ζαχαρη,
180 γραμμαρια.φαριναπ,
60 γραμμαρια κορν φλαουρ,
30 γραμμαρια βουτυρο λιωμενο ζεστο!
Χτυπαμε τα αυγα να γινουν κρεμα προσθετουμε σε δοσεις την ζαχαρη σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε αλευρι,κορν φλαουρ και τελος το βουτυρο!
Τοποθετουμε το μείγμα η σε φορμα τετραγωνη,η στρογγυλη και το ψηνουμε στους 170 βαθμους για 30 λεπτα αναλογα τον φουρνο!
Το αφηνουμε να κρυωσει!
ΓΛΑΣΣΟ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
600 γραμμαρια αχνη ζαχαρη,
50 γραμμαρια βουτυρο,
180 γραμμαρια κακαο,
200 γραμμαρια γαλα σε Μπεν Μαρί να ενσωματωθούν!
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Κοβουμε το κεικ σε οτι κομματια θελουμε,τα βουταμε στο γλασσο και τελος σε καρυδα!
Στην Αυστραλία τα λένε κ lamingtons!!
Εκτέλεση φωτό από κ Tzeni TsanaktsidouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!