Πασχαλινά Τσουρέκια Βαμβάκι, Αφρός!!!!
Για Μέρες Φρέσκα και Αρωματικά χωρίς να γίνονται πέτρα, χωρίς κουζινομηχανή με ελάχιστο ζύμωμα και με Υλικά εξαιρετικής ποιότητας που κάνουν τα Τσουρέκια μας Ανεπανάληπτα!! Με 3 Τεχνικές για να φτιάξετε τα πιο επιτυχημένα Τσουρέκια σπίτι σας, στην κουζίνα σας και όλοι θα νομίζουν οτι ειναι Επαγγελματικά απο Ζαχαροπλαστειο. Αυτα τα Τσουρέκια θα φτιάξετε φέτος και θα με θυμηθείτε!!!!
Πασχαλινά Τσουρέκια Αφράτα (Για 3,5 Κιλά)
Για το Προζύμι
125 γρ Μαγιά Νωπή
380 γρ Νερό χλιαρό
325 γρ Αλεύρι για Τσουρέκια ή (Robin Hood)
Για τα Τσουρέκια Αφρός
1340 γρ Αλεύρι για Τσουρέκια ή (Robin Hood)
15 γρ Μαχλεπι Σκόνη
10 γρ Κακουλε Σκόνη
3 κουκούτσια Μαστίχα Χίου σκόνη
Ξύσμα απο ένα Πορτοκάλι
4 Αυγά μεγάλα
600 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
400 γρ Γάλα αρκετά χλιαρό
3 βανίλιες
50 γρ χυμό Πορτοκάλι φρέσκο
200 γρ Βούτυρο Αγελαδινό λιωμένο
Για επάλειψη
1 Αυγό χτυπημένο με ελάχιστο νερό
Αμύγδαλο φιλέ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://youtu.be/EyN_trLpPhs