Η συνταγή που ζητήσατε για το χειροποίητο φύλλο κρούστας είναι πολύ απλή !!!
ΥΛΙΚΑ:
500 γρ.αλευρι γ.ο.χ.
2 κ.σ.λαδι,
1 κ.σ. ξύδι,
2 κ.γ. μπέικιν,
2 κ.γ. αλάτι,
1 φλιτζάνι (330 ml) χλιαρό νερό.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σ' ένα μεγάλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι και αφού κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά .
Ζυμωνουμε για 10 λεπτά περίπου ,η ζύμη μας είναι μαλακή.
Πλαθουμε 12 περίπου ισομεγέθη μπαλάκια και τα τοποθετούμε σ' ένα αλευρωμενο μπολ.
Σκεπαζουμε με μια υγρή πετσέτα και την αφήνουμε περίπου 1,5 ώρα να ξεκουραστεί.
Τελος ανοίγουμε το κάθε κομμάτι ζύμης με πολύ λεπτο πλαστή επάνω σε επιφάνεια όπου έχουμε ρίξει νισεστε.
Φυσικα κατά την τοποθέτησή τους στο ταψί,λαδωνουμε το κάθε φύλλο χωριστά(ηλιέλαιο).
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Ελινα Σκλαβου ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!